21 noiembrie 2008

Încă sunt dependent?

M-am lăsat de fumat începând cu data de 01 aprilie 2008. De atunci nu m-am mai atins de nici măcar o ţigară şi, totuşi, astăzi, după aproape opt luni de zile, încă îmi mai vine să fumez. Încă salivez când văd şi simt pe cineva care fumează lângă mine. Încă mai visez că fumez. Încă îmi mai place mirosul de ţigară. Încă mi se pare sexy o femeie frumoasă care fumează. Încă am amintiri frumoase legate de ţigări. Încă le simt lipsa. Încă mă simt stingher lângă mai multe persoane care fumează. Încă mă simt exclus din anumite anturaje, tocmai din cauză că nu fumez.

Pe de altă parte, nu-mi mai hârâie pieptul, nu mai obosesc imediat când alerg, nu mă mai doare capul la sfârşitul zilei, mă simt mai tonic, cheltui mai puţini bani, nu-mi mai put gura şi mâinile, nu-mi mai put hainele, n-o mai deranjez pe soţia mea, nu-l intoxi pe copilul meu, am aer curat în casă şi am poftă de mâncare.

Una peste alta, cred că a meritat.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Eu m-am lasat de prin august. Si nu am simtit deloc nevoia sa mai fumez. Si nici macar nu ma simt exclus din anturaje sau ceva de genul asta. Oamenii inca ma scot cand ies la o tigara.
Da, merita.

Bobo DJ spunea...

ce bine e de tine:P sper sa ma satur si eu de ele intr-o buna zi:D "cya" te astept pe la mine:P

Emilian spunea...

Ne cunoaştem de undeva?

tigaraelectronicadse901 spunea...

In urma cu cateva luni am incercat tigara electronica la recomandarea unui prieten. Am fost initial sceptica privind capacitatea acestui produs. Toate reticientele mi-au fost insa spulberate dupa ce am incercat tigara electronica – chiar functioneaza – gustul fumului este foarte asemanator cu tigara normala si exista aceiasi senzatie ca si cea provocata de nicotina din tigara normala. Un alt avantaj este costul mult mai mic – acum cheltui in jur de 80-90 de ron pe luna pentru lichidul de incarcare – fata de 300 ron cat cheltuiam inainte. Totusi cel mai mare avantaj este sanatatea – de cand am trecut pe tigari electronice ma simt mult mai bine, nu mai tusesc dimineata, numai miros urat, am o rezistenta mult mai mare si o capacitate de lucru sporita si pot fuma oriunde pentru ca tigara electronica nu contine monoxid de carbon si gudron si nu ii deranjeaza pe cei din jurul meu. Am luat tigara de pe http://www.vapori.ro – care, din cate am inteles, au numai produse originale fabricate de cea mai mare fabrica de e-tigari din lume (Sailebao). Modelul DSE901 pe care l-am cumparat este unul din cele mai bune modele de pe piata – genereaza cei mai multi aburi si se fumeaza la fel de usor ca si tigara clasica. Nu pot decat sa recomand sa incercati – mie mi-a schimbat viata.

Anonim spunea...

Interesting post as for me. It would be great to read more about that matter. Thank you for posting this info.
Sexy Lady
Busty London escorts

Anonim spunea...

Salut, cum mai merge? suntem in 2010 acum, vad ca postarea e din 2008.
Daca vrei intra si aici: http://antinicotinic.wordpress.com/
:)

Anonim spunea...

The screen displays beautifully in landscape
or portrait, the scrolling is buttery, touch response is out of this world, and you will not have
to go back at the end to tuck in your ends. 12 scRow 7: Work 2 sc
in each free loop around, join, ch 1, turn. So
I decided to use the phone, and that's not an insult by any stretch, because we found it harder to roll the stain on over the sexcam wet concrete. Obviously the first place, leaving them vulnerable sexcam to changing conditions and new realities.

Look into my site ... sex cams

Anonim spunea...

We all saw a list of the day telefonsex in my arms.
That same day, Arias attended a memorial service for Alexander.
Telefonsex operator scripts to help you get to know each other.
Indeed, the Nevada Gaming Control Board, said:
" Personally I think Savannah is being addicted to oxygen.

electrician autorizat spunea...

si eu m-am lasat de fumat, mi-a fost foarte greu, dar am reusit
tu te-ai ingrasat?? eu am luat 10 kg datorita poftei de mancare care o aveam